ProConnect

Met de ProConnect koppeling kunt u gelijk starten!

Met onze ProConnect koppelingen heeft u direct op een makkelijke manier toegang tot uw data. Bouw de mooiste rapportages op basis van ProConnect via ProData in Power BI of gebruik ProConnect in combinatie met ProData om uw data te analyseren in Excel.

ProConnect data koppeling

Met ProConnect kunt u alle mogelijke data inladen in de ProData datawarehouse. Greep uit de databronnen:

  • SQL Databases
  • OData en andere REST API's
  • Bestanden
  • MQTT
  • OPC UA
  • PLC's

ProConnect databronnen

REST API

Web interface

De meeste moderne applicaties praten met elkaar middels REST API's. Met ProConnect kunnen we met deze API's met applicaties verbinding maken en de data opslaan in de ProData datawarehouse.

SQL database

Applicatiedatabase

De meeste applicaties werken met een SQL database om gegevens op te slaan. Met de ProConnect koppeling halen we deze data op en transformeren we de data tot leesbare data om bewaard te worden in de ProData Database

MQTT

IoT en PLC

Internet of Things (IoT) apperaten, maar ook PLC's en andere devices praten steeds vaker met elkaar via MQTT. MQTT is een lichtgewicht protocol. Met proConnect maken we verbinding met dit procotol en kunnen we live deze data loggen voor analyse en rapportage doeleinde in onze ProData datawarehouse.

OPC UA

PC Unified Architecture (UA)

Moderne PLC's communiceren vaak via OPC UA naar verschillende systemen. Door deze data op te slaan krijgt u inzicht in bijvoorbeeld de OEE en uptime van uw machinepark.

ProConnect standaard koppeling

Met ProConnect kunt u alle mogelijke data inladen in de ProData datawarehouse. Voor Exact Globe, Exact Synergy en Business Central bieden we verschillende vooraf ingerichte ProConnect koppelingen aan.

  • ProConnect voor Exact Globe en Exact Globe+
  • ProConnect voor Exact Synergy
  • ProConnect voor Exact Online
  • ProConnect voor Business Central

ProConnect koppelingen voor

Exact

Koppel zonder zorgen

Exact Globe en Exact Online hebben een ingewikkelde database structuur en opzet. Hieromvoor hebben we met ProConnect een speciale koppeling gebouwd om zonder zorgen gevalideerd toegang te krijgen tot Exact Globe en Exact Online

Business Central

Toegang tot de Dataverse

Business Central is een cloud ERP oplossing van microsoft. De data van Business Central is niet zomaar toegangkelijk voor andere applicaties. Met ProConnect hebben we voor Business Central een plugin ontwikkeld om toegang te verkrijgen tot alle Business Central data.