Wat we doen - Van data tot inzicht

Datagestuurd ondernemen

Wij zorgen ervoor dat uw organisatie datagestuurd gaat opereren. Onze unieke propositie is dat wij verder gaan dan alleen de kantoor software. Wij brengen al uw data samen. Of het nu externe-klant-data betreft, sensordata uit uw PLC's, orderdata uit de machines, shopfloor data of ERP-data, wij zijn er mee bekend en brengen al deze data samen tot één bron van waarheid waar op gestuurd en geanalyseerd kan worden.

Niet langer hoeft u te zoeken naar data. De data staat voor u klaar om gebruikt te worden door uw organisatie. Stop met het gebruiken van Excel, handmatige invoer lijstjes of het kopiëren van data.

We hebben een drietal producten om uw datagedreven onderneming werkelijkheid te laten worden:

1

ProConnect

Data inladen

Met ProConnect legt u verbinding met alle mogelijke databronnen welke interessant kunnen zijn voor uw bedrijf. Dit kunnen onder andere zijn data vanuit machines, PLC's of ERP-systemen. We bieden ook de mogelijkheid om externe databronnen zoals die van uw klanten te koppelen. ProConnect haalt deze gegevens op en plaatst deze in een ProData datawarehouse.

2

ProData

Data opslaan

Met ProData bewaart u alle gegevens geladen uit ProConnect op in een datawarehouse. Dit kunnen sensor gegevens, gestructureerde gegevens, ongestructureerde gegevens of zelfs documenten zijn. Vanuit het datawarehouse is alle data op één plek beschikbaar voor het gehele bedrijf.

3

ProReport

Data rapporteren en analyseren

Met ProReport brengt u de data uit ProData datawarehouse tot leven. Rapporteer en analyseer uw data met ProReport.

1

ProConnect

Data inladen

Met ProConnect legt u verbinding met alle mogelijke databronnen welke intrestant kunnen zijn voor uw bedrijf. Dit kan zijn machines, PLC's, ERP-systemen of zelfs met klanten. ProConnect haalt deze gegevens op en plaats deze in een een ProData datawarehouse.

2

ProData

Data opslaan

Met ProData bewaard u alle gegevens geladen uit ProConnect op in een datawarehouse. Dit kunnen sensor gegevens zijn, gestructureede gegevens, ongestructureede gegevens of zelfs documenten. Vanuit het datawarehouse is alle data op één plek beschikbaar voor het gehele bedrijf

3

ProReport

Data rapporteren en analyseren

Met ProReport brengt u de data uit ProData datawarehouse tot leven. Rapporeer en analyseer uw data met ProReport.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Graag je naam invullen.
Graag je bedrijfsnaam invullen.
Graag je telefoonnr invullen.
Graag je email invullen.
Graag een bericht achterlaten.
Bel voor meer informatie: 085 800 1555